Strahovlada u virovitičkoj bolnici: Zbog komentara i lajkova na Facebooku ravnateljica traži pismena očitivanja radnika

Maja Santosi/PIXSELL

Priču je pokrenuo viši medicinski tehničar Ivan Mareković kojem je zasmetalo što su nova parkirna mjesta namijenjena samo visokorangiranim djelatnicima bolnice

Svi koji su na Facebooku imali nešto za reći o odluci o rasporedu korištenja parkirališta ispred Opće bolnice Virovitica, ili čak samo stisnuli lajk ispod objave te odluke, mogli bi se naći u ozbiljnim problemima s ravnateljicom Mirjanom Peček.

Priču je pokrenuo viši medicinski tehničar Ivan Mareković kojem je zasmetalo što su nova parkirna mjesta namijenjena samo visokorangiranim djelatnicima bolnice, dok sestre, tehničari i drugo osoblje moraju tražiti parking gdje stignu.

Kako javlja virovitica.net, Mareković je na svom Facebook profilu objavio sken odluke uz komentar “Još jedna u nizu sramota naše bolnice i parkirališta i čunjeva”. Otkako je to objavio, sedamdesetak prijatelja, mahom zaposlenika bolnice, lajkalo je njegov status, a neki su išli toliko daleko da su ga i – komentirali. Svi oni dobili su poziv ravnateljice, i to pravi službeni dokument s potpisom i pečatom, da se najkasnije do 27.travnja u 8 sati pisano očituju o navedenom događaju te razlozima komentiranja jer su “negativnim komentarima nanijeli štetu poslodavcu i ugledu ravnateljice OB Virovitica”.

virovitica.net
virovitica.net

Ravnateljica Mirjana Peček nije bila dostupna za komenatr.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI