STRAVA U JAPANU: U stanu pronašli dijelove 7 osoba i dvije glave u hladnjacima za piknik

screen

Riječ je o dijelovima tijela osam žena i jednog muškarca, u različitim stupnjevima raspadanja

Japanska policija uhitila je muškarca u čijem su stanu, koji se nalazi u Zami pored Tokija, pronađeni dijelovi tijela devet osoba, prenosi dnevnik.hr.

Policija je pronašla dvije glave i dijelove tijela još sedam osoba kod osumnjičenog Takahira Shiraishija (27.) dok je istraživala nestanak jedne žene. Glave su se nalazile u zamrzivaču izvan stana, u spremištu, dok su se dijelovi tijela još sedam drugih osoba nalazili pohranjeni u malim hladnjacima za piknik u stanu. 

Riječ je o dijelovima tijela osam žena i jednog muškarca, u različitim stupnjevima raspadanja. Shiraishi je priznao da ih je ubio i pokušao sakriti tijela. 

“Ubio sam ih i ovako pokušao sakriti dokaze”, rekao je policiji što prenosi televizijska kuća NHK pozivajući se na svoje izvore. 

Susjed ubojice rekao je da je još u kolovozu počeo osjećati čudne mirise koji su dolazili iz stana Shiraishija, no policija je došla do jezivog otkrića tek tragajući za 23-godišnjom ženom koja je nestala 21. listopada. Saznali su da je bio s njom u kontaktu nakon što je na internetu objavila da želi počiniti samoubojstvo. 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI