Supruga požeškog župana otvorila dušu: ‘Žao mi je što sam podlegla pritiscima i povukla tužbu’

Ivica Galovic/PIXSELL

“Povukla sam tužbu pod velikim pritiskom, a sad mi je žao. Ali bez obzira na sve, ono što sam iznijela u javnost je točno i to ne povlačim”, rekla je Mara Tomašević za 24sata i potvrdila da još živi u istoj kući sa suprugom.

Mara Tomašević početkom siječnja povukla je sve optužbe protiv supruga Alojza Tomaševića, župana požeško-slavonskog. Dodala je upravo njezin suprug izvršio pritisak na nju, no o detaljima nije htjela govoriti nego je najavila da će se sve saznati na sudu.

Župana optužnica tereti da je od listopada 2015. godine do 2. listopada 2017. u obiteljskoj kući učestalo govorio pogrdne riječi supruzi prijeteći joj pritom različitim zlom, a istodobno ju je rukama hvatao za vrat i pljuskao čime je izazvao osjećaj straha i ugroženosti te povredu dostojanstva supruge. Nadalje, tereti ga se i da ju je 2. listopada 2017., u nakani da je tjelesno ozlijedi, udarao rukama po glavi, hvatajući je za vrat i nadlaktice te rukama i nogom snažno odgurnuo pri čemu je oštećenica zadobila tjelesnu ozljedu, a o obiteljskom nasilju u obitelji Tomašić njegova supruga Mara progovorila je u javnosti prije nekoliko mjeseci.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI