SVAĐA: Milijune ostavila sinu Branimira Glavaša, obitelj protiv!

screenshot

Pravna borba oko milijunskog nasljedstva Mare Bareze još uvijek traje, nekadašnje menadžerice u Belupu, doznaje RTL.hr.

Sve je ostavila Filipu Glavašu, sinu Branimira Glavaša, na što njezina obitelj ne pristaje.

Do svoje smrti prije dvije i pol godine, skupila je imovinu vrijednu nekoliko milijuna eura u nekretnimama, umjetninama i novcu.

Rođaci su jedina obitelj koju je imala, međutim, javili su se tek nakon njezine smrti, a kako kaže Glavaš, za života nisu imali nikakav odnos ni kontakt. Na Općinskom sudu u Koprivnici podnijeli građansku parnicu protiv odluke da nasljedstvo pripadne Filipu.

Njena obitelj ima pravo osporavati njene želje’ rekao je Filip Glavaš za RTL i nadodao “U tom ostavinskom postupku pojavilo se šest nasljednika. Od njih šest, četvero je to prihvatilo i izjavilo da je to bila njena iskrena volja. Dvoje je to osporavalo’



Nakon što je Mara preminula, dan nako njene sahrane sam otišao u komunalno poduzeće i naručio nadgrobni spomenik za nju. Platio sam ga i kada je došla faza da se treba postaviti našli smo se u zakonskom problemu. Na ostavinskoj raspravi upitali smo ih da daju suglasnost, oni to nisu prihvatili. Zašto, to morate pitati njih”, rekao je Glavaš.

Vezano za dva bratića i sestrične moram reći da sam sestričnu tu upoznao, ali prema mojim saznanjima Mara je s njom prekinula kontakt 2005., dok se s gospodinom Viktorom naovdno posljednji put susrela 1989. godine’, rekao je Glavaš za odnose Bareze i njene rodbine.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI