Svi idu Bandiću delati: Prešao mu HSS-ov Mladen Mađer

screenshot

HSS se oglasio priopćenjem u kojem navode kako je saborski zastupnik Mladen Madjer, koji je inače zamjenski zastupnik Stjepana Kožića, napustio HSS i prešao u Bandićev klub.

“Kako smo prije desetak dana sumnjali da će se tako nešto i dogoditi te smo raspolagali s informacijama o navodnim teškim koruptivnim kaznenim djelima, još proteklog tjedna predsjednik HSS-a Krešo Beljak osobno je USKOK-u prijavio cijeli slučaj.

Iskreno se nadamo kako će neovisne državne institucije ovaj slučaj promptno istražiti te tako dokazati da za ovu državu još uvijek ima kakve takve nade”, poručuju iz HSS-a.

Podsjetimo, Bandić je krajem prošle godine   najavio je kako će uskoro objaviti ime još jednog saborskog zastupnika koji se odlučio priključiti njegovom klubu pa su ga novinari danas pitali da im kaže o komu se radi.

“Valjda Bog tako hoće, valjda Bog hoće one koji rade, koji se trude, koji se zalažu, koji donose odluke, pogriješe, isprave grešku u hodu, preuzimaju rizik, rade od grada europsku metropolu 19 godina, salonski ne ljevičare, ne desničare, nego delaju”, kaže zagrebački gradonačelnik.



Dodao je i kako će svi oni koji “hoće delati” doći u Klub Stranke rada i solidarnosti sada, kroz šest mjeseci ili godinu dana. “Nećemo odustati dok rad i solidarnost, koji u gradu Zagrebu ubire plodove rezultata, ne pokrenu cijelu Hrvatsku”, kaže Bandić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI