Svih 200 ličkih nezadovoljnika ušlo u prostorije HDZ-a

Unatoč današnjim izjavama glavnog tajnika HDZ-a Gordana Jandrokovića da sastanka neće biti, Darko Milinović i HDZ-ovci Ličko-senjske županije s pet autobusa stigli su u središnjicu stranke na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu. Svih  200 HDZ-ovaca ušlo u prostorije HDZ-a. U povijesti stranke nije se dogodilo da nezadovoljnici stranački dođu i uđu u HDZ.
Ličke HDZ-ovce primili su Damir Sesvečan, Karlo Ressler i Darko Nekić.

“Ovo je poruka Marijanu Kustiću, nemoj vrijeđati HDZ-ovce koji su stvarali Hrvatsku. Tražimo izbore u Gospiću, triput nam odgađaju izbore, imam razumijevanja za predsjednika stranke. Andrej Plenković ima potporu ovih ljudi, čujete njihov pljesak, ali ne i oni koji omalovažavaju ličke HDZ-ovce. Gordan Jandroković nema našu podršku. On je taj, sam se otkrio da je vodio glavnu riječ ovdje u Zagrebu. Rekao je da Kustić ima njegovu podršku, to poštujem, ali kršenje statuta je da on dolazi dati podršku njemu u Gospić. Milan Kolić mora znati kada su izbori u Gospiću i ništa više. Ako je to puno, neka me netko ispravi”, rekao je Darko Milinović ispred središnjice.

“Vodit ću ličko-senjski HDZ u nove pobjede kao što sam vodio i do sada. Ovi Tuđmanovci iza mene, je li to kršenje statuta? Ja sam službeni kandidat HDZ-a i to znači da ne mogu podlijegati nikakvim sankcijama”, rekao je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI