„Svjetlo želja“ ove subote na Bundeku

screenshot

Ovo je prva godina u kojoj se manifestacija paralelno održava i u Novalji na Pagu

Hrvatska udruga za bolesti štitnjače i ove godine organizira manifestacija podrške oboljelima od poremećaja štitnjačete poziva sve građane dobre volje da se pridruže spomeniutoj akciji.

“Poštovani,

Humanitarni događaj “Svjetlo želja”, manifestacija podrške oboljelima od poremećaja štitnjače, održava se ove subote, 15. prosinca, prvi puta na jezeru Bundek.

Program počinje već od 16 sati, a za dobru atmosferu pobrinut će se i voditelji događanja, glumac i radijski voditelj Saša Buneta i voditeljica Marijana Perinić. Posjetitelji mogu osigurati svoj lampion ili balon u razdoblju od 16 do 18 sati, za koje mogu dati prigodnu donaciju.

Sinkronizirano puštanje svijetlećih balona i plutajućih lampiona počinje u 18 sati, čime će okupljeni posjetitelji, prijatelji i obitelji oboljelih te svi građani dobre volje zajedničkim snagama simbolično poslati poruku podrške i dobrih želja oboljelima od poremećaja štitnjače i njihovim obiteljima u ovo blagdansko doba.



Ovo je prva godina u kojoj se manifestacija paralelno održava i u Novalji na Pagu, gdje će na glavnom gradskom trgu, u organizaciji novaljske podružnice Hrvatske udruge za bolesti štitnjače, u isto vrijeme i u istu svrhu istodobno biti pušteno oko 500 svjetlećih balona podrške.

Pozivamo medije te sve posjetitelje i građane dobre volje da nam se pridruže i ove godine!

Hvala na podršci!”

Srdačni pozdrav,

Ana Cvetković

screenshot

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI