Todorić ponovno prozvao Dalić

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Todorić je izjavio kako bi se trebalo objaviti ime autora Lex Agrokora ako nije riječ o misteriju

Ivica Todorić se u novoj objavi na svojem blogu ponovno obrušio na Martinu Dalić. Ponovno je naveo kako je Dalić zajedno sa svojim suradnicima provela neviđenu pljačku Agrokora zakonom koji je izglasan. Pozvao je da se objavi ime autora tog zakona.

Cijelu objavu donosimo u cjelosti:

Potpredsjednica Vlade ne prestaje s optužbama i potpuno neprimjerenim riječnikom pokušava skrenuti pozornost s neviđene pljačke koju u Agrokoru provode ljudi koji su autori Lex Agrokora. I u tome, kaže, nema ništa misteriozno. Pa kad je tako, neka konačno objavi imena autora toga neustavnoga zakona. Ministrica ih jako dobro zna, a i kaže kako je sama nadgledala cijeli proces i koordinirala pisanje zakona. Ti isti koordinirani autori, nemisteriozno danas primaju izdašne savjetničke honorare koje odobrava upravo ministrica Dalić!

Možda je ispravnije i sam neustavni zakon stoga zvati Lex Autor! Pola milijarde kuna za savjetničke usluge, Ramljak je i proširio s prijatelja i kumova, svoje vlastite tvrtke, i na tvrtku splitskih prijatelja u kojoj radi njegova bivša supruga! S obzirom da nije plaćao alimentaciju, angažiranjem tvrtke Heros d.o.o. iz Splita u vlasništvu svog bliskog prijatelja u kojoj mu je zaposlena bivša supruga, i taj će osobni problem riješiti tuđim novcem iz Agrokora koji je otet neustavnim Lexom. I to je odobrila gospođa Dalić. Toliko o tome da nema nikakve misterioznosti u cijelom procesu gospođo Dalić”, stoji u objavi.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI