Trump najavio: ‘Kandidirat ću se na predsjedničkim izborima 2020.!’

Američki predsjednik je rekao da ne vidi koji bi ga demokrat mogao pobijediti

Američki predsjednik Donald Trump rekao je u intervjuu da se namjerava ponovno kandidirati na predsjedničkim izborima 2020. godine, izvijestio je Mail on Sunday.

U intervjuu koji je u petak dao u Britaniji za Mail on Sunday, a prenosi Reuters, Trump je na pitanje novinara Piersa Morgana kani li se ponovno kandidirati, odgovorio: “U potpunosti. Čini se da svi žele da to učinim”.

Američki predsjednik je rekao da ne vidi koji bi ga demokrat mogao pobijediti. “Ne vidim tko bi to mogao, sve ih poznajem i ne vidim nikoga tko bi to mogao učiniti.”

Trump je u intervjuu, što je neuobičajeno, otkrio i pojedinosti o svojem razgovoru s britanskom kraljicom Elizabetom. Na pitanje je li s kraljicom razgovarao o Brexitu, Trump je dgovorio: “Jesam. Rekla je – i u pravu je – da je to vrlo složen problem. Mislim da nitko nije imao pojma koliko će to složeno biti… Svi su mislili: ‘O pa to je jednostavno, pridružujemo se ili se ne pridružujemo, pa ćemo onda vidjeti što će se dogoditi’”.

Govoreći o 92-godišnjoj kraljici, Trump je rekao: “Ona je nevjerojatna žena, jako je bistra, jako je lijepa, a kad kažem lijepa, mislim i iznutra i izvana. To je prekrasna žena.”



Na pitanje o sjevernokorejskom vođi Kim Jong Unu, Trump je odgovorio: “Sjajno se slažemo. Jako je pametan, sjajna osoba, zabavan je i čvrst, dobar pregovarač”.

Na inzistiranje da odgovori na pitanje je li Kim “nemilosrdan diktator”, Trump je odgovorio: “Naravno, nemilosrdan je, ali takvi su i drugi”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI