Tuđmanov sin u dugovima, nada se dobitku na lotu ili sportskoj prognozi

screenshot

Država se zbog duga od 192.652 kune uknjižila na suvlasnički dio vile koji je bio u vlasništvu Stjepana Tuđmana. On tvrdi da je vraćao dug dok je mogao, no sada je u mirovini i nema ga otkud vratiti.

Dug je nastao na ime poreza na dodanu vrijednost od restorana Lady Šram kojeg je Tuđman otvorio u Mesničkoj ulici u Zagrebu 1997. godine. Tri godine kasnije zatvorio je restoran zbog lošeg poslovanja.

Prije godinu dana na ime duga mjesečno je ostajao bez trećine, a zbog novih pravila trenutačno mu mjesečno odlazi četvrtina mirovine. Kolika je nije otkrio. Nametnulo se pitanje koliko vremena će mu trebati da ovim tempom otplati dugovanje zbog kojeg se država uknjižila na vlasništvo.

“Tko to zna!? Ne znam. Morat ću se očito pobrinuti na neki drugi način kako bih riješio taj problem. Možda dobijem na lotu ili sportskim prognozama. Igram ih svaki tjedan. Morat ću to nekako riješiti”, navodi Tuđman. Zabilježba na obiteljskoj vili Tuđmanovih provedena je kroz zemljišne knjige. Vila je etažirana na četiri suvlasnička dijela, od kojih Stjepanu Tuđmanu, odnosno njegovim kćerima, pripada dvoetažni šesterosobni stan na prvom katu i u potkrovlju ukupne površine 328 četvornih metara, pišu 24 sata

Facebook Comments



Loading...
DIJELI