TUŽBA ZBOG KLEVETE: Ivan Pernar mora platiti 40 tisuća kuna sinu Roberta Ježića

screenshot

Pernar se u srijedu javno ispričao Ježiću

Saborski zastupnik Ivan Pernar zbog klevete mora platiti 40.000 kuna Damiru Ježiću, javlja Novi list. Pernar je, naime, 15. rujna 2016. na Facebooku napisao da je Ježić počinitelj prometne nesreće u kojoj su smrtno stradale sestre Filipović iz Rijeke prije gotovo 12 godina u Čavlima, na autocesti Rijeka – Zagreb.

Damir Ježić sin je Roberta Ježića, bivšeg predsjednika NK Rijeke.

Pernar se u srijedu javno ispričao Ježiću.

Ja, Ivan Pernar, ovim putem se ispričavam gospodinu Damiru Ježiću za objavu članka objavljenog na mojem Facebook profilu dana 15. rujna 2016. godine gdje sam za istoga iznio lažne tvrdnje da je isti počinitelj prometne nesreće u kojoj su smrtno stradale sestre Filipović iz Rijeke te mu se isto tako ispričavam za netočne i neistinite tvrdnje koje sam iznio u emisiji Presing emitiranoj na televiziji N1 dana 5. listopada 2016. godine u 20:00 sati, a gdje sam isto tako Damira Ježića lažno optužio da je odgovoran za smrt sestara Filipović u prometnoj nezgodi u kojoj su iste stradale”, napisao je Pernar na Facebooku.

Damir Ježić će osim javne isprike dobiti i 40 tisuća kuna koje je odlučio dati u humanitarne svrhe. Nada se da će time i priča o njegovoj krivnji za smrt sestara Filipović u prometnoj nesreći prije 12 godina biti konačno završena.



Iskreno? Nemam što komentirati, umoran sam od demantiranja, umoran sam od podizanja tužbi i to zbog čega – dokazivanja istine. Stoga ću vam samo reći da sam postignutom nagodbom dobio ispriku saborskog zastupnika Ivana Pernara na Facebooku gdje je i objavljena neistina i kleveta, dobit ću njegovu javnu ispriku tijekom zastupničke stanke za saborskom govornicom, a 40 tisuća kuna koje sam nagodbom potraživao, uplatit ću na račun Dječjeg doma u Nazorovoj. Eto, toliko vam mogu reći o cijelom slučaju”, rekao je odvjetnik Ježić Novome listu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI