U rijeci u središtu Gospića pronađen Golf s truplom

Ivo Cagalj/PIXSELL

Policija sumnja da bi poginula osoba pronađena u VW golfu mogao biti muškarac Pero Klarić (59) koji je prije četiri mjeseca nestao kada je Golfom krenuo iz Solina prema Gospiću, kako bi posjetio srednjeg od tri sina

U rijeci Novčici u Gospiću u ponedjeljak u 16.50 sati pronađen je Golfu gospićkih registracijskih oznaka u kojem je bilo tijelo nepoznate osobe, izvijestila je u ličko-senjska Policijska uprava.

Nakon očevida, provest će se postupak utvrđivanja identiteta nepoznate osobe te obdukcija u cilju utvrđivanja uzroka smrti.

Kako javlja 24sata, glasnogovornica PU ličko-senjske istaknula je da zasad ne može reći ni dob ni spol poginule osobe jer je truplo u lošem stanju.

Automobil je u rijeci navodno primijetio ribič, i to dok je rijeka još bila zaleđena pa se nije moglo odmah sa službenim nalogom u potragu.

Neslužbeno, policija sumnja da bi poginula osoba pronađena u VW golfu mogao biti muškarac Pero Klarić (59) koji je prije četiri mjeseca nestao kada je Golfom krenuo iz Solina prema Gospiću, kako bi posjetio srednjeg od tri sina. Posljednji je put viđen 18. listopada prošle godine oko 18 sati kada su ga snimile nadzorne kamere dok je automobilom silazio s autoceste na izlazu Gospić.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI