U tragičnoj nesreći na Donjoj Jelsi oba vozača „sjekla zavoj“, vozač BMW-a imao 0,53 promila

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 38-godišnji vozač dok je 24-godišnji vozač lako ozlijeđen, a 39-godišnji putnik iz njegovog vozila teško ozlijeđen

Do nove tragedije, smrtnog stradavanja 38-godišnjaka na Donjoj Jelsi jučer je došlo zbog neopreznosti oba vozača, dok je 24-godišnjak u svom BMW-u pritom vozio i pripit s 0,53 promila alkohola u krvi, utvrđeno je policijskim očevidom, piše KA portal.

Policija je izvijestila da se mladić u BMW-u “nije kretao što bliže desnom rubu kolnika, uslijed čega je na izlasku iz zavoja udario u osobni automobil Volkswagen kojim je iz suprotnog smjera upravljao 38-godišnjak i koji se također po izlasku iz zavoja nije kretao što bliže desnom rubu kolnika”.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 38-godišnji vozač dok je 24-godišnji vozač lako ozlijeđen, a 39-godišnji putnik iz njegovog vozila teško ozlijeđen, dodaju u policiji.

Podsjetimo, zbog nesreće je na mjestu događaja promet bio u prekidu od 18.15 do 21.30 sati, a očevidom je na mjestu događaja rukovodila je županijska državna odvjetnica.

Vezano za ovaj događaj bit će provedena sva potrebna vještačenja, a o svemu bit će obaviješteno nadležno državno odvjetništvo, navode u policiji.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI