UZNEMIRUJUĆA SNIMKA: Migranti u Parizu brutalno prebili policajku i policajca!

Snimka zaslona

''Ova je večer stvarno pošla po krivu! Bože! Jadni policajac!'' uskliknula je promatračica koja se čuje na snimci.

Francuska policajka pretučena je u Parizu tijekom novogodišnje noći, a snimka napada pojavila se na internetu. Snimku su navodno snimili sami huligani arapskog podrijetla te je potom i objavili.

Kako javlja britanski Mirror, neimenovana policajka okružena je huliganima koji je nemilosrdno cipelare dok leži na podu, a ostatak bande kliče u znak podrške nasilnicima.

Kolega stradale policajke također je prebijen, a u samoobrani je upotrijebio suzavac i navodno u jednom trenutku izvadio pištolj, no nije zapucao.  Incident se dogodio tijekom večeri, nakon što je policija pozvana u jugoistočnu parišku četvrt Champigny-sur-Marne u kojoj uglavnom stanuju imigranti. Pretučeni policajci došli su na mjesto događaja zbog prijave o raširenim neredima izvan kuće u Champignyju u kojoj se održavala novogodišnja zabava. Mnogima koji su htjeli ući na zabavu zapriječen je ulaz pa je došlo do tučnjave na ulici. Policijski je automobil ubrzo prevrnut i uništen, a policajci napadnuti. Spasili su ih kolege policajci koji su došli kao pojačanje.

”Ova je večer stvarno pošla po krivu! Bože! Jadni policajac!” uskliknula je promatračica koja se čuje na snimci.

Nakon što su se pojavile snimke događaja, diljem Francuske se razvio bijes, a javio se potom i predsjednik Emmanuel Macron koji se zarekao da će kriminalci biti privedeni pravdi.



”Krivci za kukavičko i kriminalno linčovanje policije koja je obavljala svoju dužnost u noći 31. prosinca bit će pronađeni i kažnjeni”, rekao je i dodao: ”Sila će podržati zakon. (Odajem) počast policiji i punu podršku svim agentima napadnutima na tako nizak način.”

Francuski ministar obrane također se pridružio osudi nasilja u “getoiziranim” francuskim predgrađima, naglasivši da ono “mora biti zaustavljeno”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI