VELIMIR VISKOVIĆ NAPAO GENERALA GLASNOVIĆA: ‘Čovječe, liječi se’

Književnom kritičaru i leksikografu bliskom SDP-u i HNS-u očito je zasmetala objava Željka Glasnovića koji je napisao da neokomunisti i dalje blokiraju svaki pokušaj rasvjetljenja (lustracije) koja bi pretvorila Hrvatsku u modernu državu

Poznati književni kritičar i leksikograf blizak SDP-u i HNS-u Velimir Visković prvi dan nove godine iskoristio je za obračun na društvenim mrežama te se tako obrušio na nezavisnog saborskog zastupnika Željka Glasnovića.

 Viskoviću je, vjerojatno, zasmetala objava generala Glasnovića koji je uoči Nove godine napisao da “neokomunističke snage i ostaci te pete kolone još sprječavaju proces pomirbe i istine koje su provele druge postkomunističke zemlje u EU.

“Nisam neki stručnjak za psihijatriju, ali ovaj (što ono – general?!) doista boluje od opsesivno-kompulzivnog poremećaja paranoidnog tipa! Čovječe, liječi se!“, napisao je Visković na svom Facebook profilu.

General Glasnović je u svojoj objavi napisao da neokomunisti i dalje blokiraju svaki pokušaj rasvjetljenja (lustracije) koja bi pretvorila Hrvatsku u modernu državu.

“Nužno je da se u Hrvatskoj formira institut za istragu komunističke zločina i da se zabrani djelovanje stranaka kao SDP, koji su se samo formalno odrekli zločina najveće kriminalne organizacije u ovom dijelu Europe, tj. KPJ”.



“Kajnje vrijeme da plasiramo dobar lijevi kroše peto-kolonašima u Hrvatskoj. Politika je kao boks, protivnik se mora nokautirati. Moramo biti svjesni da još živimo u nekoj vrsti UDBAško-komunističkog kalifat”, napisao je, između ostaloga, Glasnović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI