(VIDEO) Američka vojska zatajila bitku s velikom izvanzemaljskom letjelicom: Snimka ih razotkrila!

screenshot

Dana 23. veljače 1942. japanska je vojska izvršila podmornički napad na naftno polje Ellwood u blizini kalifornijskoga grada Santa Barbare, manje od tri mjeseca nakon napada na Pearl Harbor, čime je SAD uključen u Drugi svjetski rat.

No, mnogo neobičniji incident dogodio se samo dan nakon napada na Ellwood i ostala je poznata pod nazivom Zračni prepad na Los Angeles.

Alarmi širom grada aktivirali su se zbog navodnog napada neprijatelja, dok je američka protuzračna obrana reagirala masivnom paljbom. Tijekom te večeri, u nebo iznad grada ispaljeno je oko 1400 granata.

Isprva se smatralo da je protuzračna paljba bio odgovor na napad japanskih zrakoplova, no na konferenciji za medije ubrzo nakon toga, tajnik američke mornarice Frank Knox opisao je incident kao “lažnu uzbunu”.

Na temelju slike objavljene u novinama Los Angeles Times, 26. veljače 1942. godine, ufolozi širom svijeta pretpostavili su da američka vojska nije pucala ni na japanske bombardere ni na meteorološke balone nego da je došlo do bitke s izvanzemaljcima.



Ufolozi tvrde da fotografije i video snimka jasno prikazuju reflektore fokusirane na NLO.

Evo kako je to izgledalo:

Facebook Comments

Loading...
DIJELI