(VIDEO) Bruna Esih razvalila sabornicu! Poslala poruku odnarođenoj Vladi i birokratu Plenkoviću

screenshot

Saborska zastupnica Neovisnih za Hrvatsku i njihova šefica Bruna Esih u Saboru se žestoko obratila premijeru Plenkoviću, a njezin govor kojeg je objavila i na društvenim mrežama prenosimo u cijelosti.

Poruka odnarođenoj Vladi i birokratu Plenkoviću! 24. travnja 2019.

“U Hrvatsku svakim danom ulaze horde ilegalnih migranata! Svi rodovi policije su na terenu, policija je premorena, građani su zabrinuti, užasnuti, te su prisiljeni samoorganizirati noćne straže zbog devastacije imovine i zaštite obitelji. Možemo samo nagađati što će se događati u nadolazećim danima i što će to značiti za hrvatski turizam! Stav vaše Vlade i vaš osobni stav krasi poslušnost europskim gazdama, a sve to u svrhu izgradnje vašeg osobnog političkog puta koji je dosadan kao i ovaj birokratski ekspoze koji smo upravo imali prilike čuti!”, kazala je Esih.

Poruka odnarođenoj Vladi i birokratu Plenkoviću! 24. travnja 2019.



Poruka odnarođenoj Vladi i birokratu Plenkoviću! 24. travnja 2019."U Hrvatsku svakim danom ulaze horde ilegalnih migranata! Svi rodovi policije su na terenu, policija je premorena, građani su zabrinuti, užasnuti, te su prisiljeni samoorganizirati noćne straže zbog devastacije imovine i zaštite obitelji. Možemo samo nagađati što će se događati u nadolazećim danima i što će to znaćiti za hrvatski turizam! Stav vaše Vlade i vaš osobni stav krasi poslušnost europskim gazdama, a sve to u svrhu izgradnje vašeg osobnog političkog puta koji je dosadan kao i ovaj birokratski ekspoze koji smo upravo imali prilike čuti!"

Gepostet von Bruna Esih am Mittwoch, 24. April 2019

Facebook Comments

Loading...
DIJELI