(VIDEO) Evo kako su građani izvrijeđali Glavaševića, Bauka i Grbina! Pernar zbunjen: ‘Nisu me htjeli vrijeđati’

Marko Lukunic/PIXSELL

'Građani nam u prolazu mogu reći što god žele', nećemo se uvrijediti', napisao je Glavašević kao najavu ovom događaju

Trojica SDP-ovih saborskih zastupnika – Bojan Glavašević, Peđa Grbin i Arsen Bauk pozvali su građane da u ponedjeljak  od 15 do 15.30 sati dođu ispred Kožarićevog Sunca u Bogovićevu ulicu i da ih slobodno vrijeđaju.

“Građani nam u prolazu mogu reći što god žele, bit ćemo zahvalni na iskrenosti. Nećemo se uvrijediti!”– napisao je Bojan Glavašević na Twitteru uz poruku da nitko neće završiti u zatvoru.

Neobičan potez SDP-ovaca reakcija je na odluku Prekršajnog suda u Splitu koji je u nedjelju osudio sedmoricu od 12 mladića privedenih u subotu na pet dana zatvora  zbog vrijeđanja hrvatske sportašice i državne tajnice za sport Janice Kostelić i narušavanja javnoga reda i mira na trajektu na liniji Split-Supetar i u supetarskoj luci.

Dio građana doista se odazvao pozivu ovog trojca, a sve uživo snima saborski zastupnik Ivan Pernar. Na licu mjesta našla se i zviždačica Vesna Balenović koja je Bauku ukazivala na korupciju i postavila mu niz pitanja.

“Lopine, treba vas gaziti”, rekao je jedan građanin Arsenu Bauku. Dio građana izvrijeđao je pak Vlast općenito, kao i SDP.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI