(VIDEO) OTKRIVENI DETALJI O ‘MOWGLI DJEVOJČICI’: Nije onako kako se isprva mislilo!

screenshot

Djevojčica je vjerojatno bila napuštena zbog psihičke i fizičke bolesti

Priča o osmogodišnjoj ‘Mowgli’ djevojčici iz Indije koju su u šumama države Uttar Pradesh na sjeveru Indije navodno odgojili majmuni izazvala je velik interes javnosti, no čini se da su prve informacije o djevojčicu bile odraz krive procjene.

Policija je u siječnju pronašla izgladnjelu i golu djevojčicu pored ceste u skupini majmuna. Hodala je služeći se rukama i nogama te nije znala govoriti, a u kontaktu s ljudima ponašala se nasilno. Kada je pronađena, smatralo se da su je odgojili majmuni. Međutim, policajac JP Singh nakon nekoliko dana otkrio je da nije bilo tako.

>>> NEVJEROJATNA PRIČA: U šumi pronađena ‘Mowgli djevojčica’, živjela je sa životinjama!

“Mislim da su članovi njezine obitelji bili itekako svjesni da djevojčica ne može govoriti te su je ostavili kraj šume. Ako je i živjela s majmunima, to je bilo svega nekoliko dana. Nije s njima provela puno vremena”, rekao je Singh.

Liječnik koji je radio s djevojčicom potvrdio je ove navode i pojasnio:



“U Indiji ljudi ne preferiraju žensku djecu, a ona je još mentalno zaostala, stoga sve upućuje na to da je djevojčica napuštena”, izjavio je liječnik za Independent.

Djevojčica je vjerojatno bila napuštena zbog psihičke i fizičke bolesti. Sada je smještena u Dom za nezbrinutu djecu u gradu Lucknow gdje će biti na dugotrajnoj njezi.

https://www.youtube.com/watch?v=WmZwjKW5Ask

https://www.youtube.com/watch?v=LGfaHZJ_tBM

Facebook Comments

Loading...
DIJELI