Virovitičani na nogama zbog navodnog samoubojstva gradskog pročelnika za financije: “Želimo istinu!”

Screenshot, Izvor: FB

Zgroženi građani Virovitice pokrenut će se zbog skrivanja istine oko slučaja Palm, odnosno zbog šutnje mjerodavnih u vezi s vrlo sumnjivim okolnostima navodnog samoubojstva gradskog pročelnika za financije.

“Zbog brojnih nelogičnosti u šupljoj priči koju je plasirao gradonačelnik Ivica Kirin i činjenici da nije napravljena obdukcija iako je morala biti, pokreće se grupa ‘Pravda za Sinišu’ po uzoru na banjalučku grupu  ‘Pravda za Davida’. Uslijed pritiska javnosti, sedam oporbenih vijećnika jučer je zatražilo od predsjednice Gradskog vijeća da se sazove izvanredna sjednica Gradskog vijeća Virovitice.

‘Što je to Siniša znao? Zašto je tijelo visjelo baš o crnom užetu koje se koristi za vezivanje brodica i barki? Gdje je kupio to uže? Zašto nije napravljena obdukcija? Zašto se Kirin ponaša kao da mu suradnik, kojeg je sam odabrao, nije umro? Zašto ignorira smrt čovjeka s kojim je provodio mnogo vremena? Zašto ne prihvaća odgovornost i da ostavku? Gdje je novac?’, pita  novinarka Iva Anzulović ono što zanima većinu Virovitičana.

Stoga Anzulović poziva Virovitičane da se okupe u subotu u 11 sati na šetnici ispred dvorca Pejačević te sva svoja pitanja ‘ponesu sa sobom’.



‘Odgovorni u uredu Grada Virovitice imaju vremena do subote u 11 sati sazvati izvanrednu konferenciju za novinare i odgovoriti na sva pitanja javnosti. Ukoliko konferencija izostane, pitanja ćemo postavljati na ulicama Virovitice, kontinuirano dokle god ne dobijemo odgovore na sve i jedno pitanje ‘, zaključuje Anzulović

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI