Visoko odlikovanje Republike Austrije Georgu Gavriloviću

Zanimljivo je i to da je obitelji Gavrilović prvo počasno priznanje uručeno još davne 1894. godine - u Beču, u ime njegova veličanstva nadvojvode Franza Ferdinanda.

U Rezidenciji ambasadora Republike Austrije, u četvrtak  4. travnja 2019., Georg (Đuro) Gavrilović stariji primio je počasno odlikovanje za posebne zasluge djelovanja  za Republiku Austriju. U ime austrijskog predsjednika Alexandera Van der Bellena odlikovanje je gospodinu Gavriloviću uručio austrijski veleposlanik u Republici Hrvatskoj, Andreas Wiedenhoff.

Svečanom događanju su, uz suprugu Margaretu Gavrilović, koja je  Đuri najveća podrška prisustvovali su ostali članovi obitelji, članovi ambasade, predstavnici vodećih austrijskih tvrki u Hrvatskoj, poslovni partneri  te mnogobrojni prijatelji. Među prvima mu je čestitala njemačka političarka Doris Pack, predsjednica Zajednice žena Europske pučke stranke.



Zanimljivo je i to da je obitelji Gavrilović prvo počasno priznanje uručeno još  davne 1894. godine – u Beču, u ime njegova veličanstva nadvojvode Franza Ferdinanda.

Renomiranom tvrtkom Gavrilović danas upravlja deveta generacija obitelji.  Upravo je po tom dugom nasljeđu tvrtka Gavrilović jedinstvena u Hrvatskoj i među rijetkim je takvim obiteljskim tvrtkama u svijetu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI