Vlahušić napao Frankovića: ‘On ne želi turiste u Dubrovniku, čini sve da ih otjera’

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

"Nakon Bloomberga i Suna sada i CNN, jedan od najutjecajnijih svjetskih medija poručuje svim turistima u svijetu – izbjegavajte Dubrovnik!", piše Vlahušić

Andro Vlahušić, bivši gradonačelnik Dubrovnika, na svojem Facebooku prozvao je sadašnjeg gradonačelnika Matu Frankovića i izjavio da je svojim potezima potjerao turiste, a naveo je kako je, nakon Bloomberga i Suna, CNN poručio svojoj publici da ne putuju u Dubrovnik. Vlahušić je spomenuo i prijašnje Frankovićeve poteze kojima je naštetio gradu.

Objavu donosimo u cijelosti:

Nakon sto je Mato Franković uspješno i s potpuno jasnom namjerom protjerao domaće ljude sa Straduna za vrijeme trajanja Zimskog festivala, predao i prodao dubrovačke zidine za Judine škude privatnoj udruzi građana, sad to još uspješnije radi i s turistima. Nakon Bloomberga i Suna sada i CNN, jedan od najutjecajnijih svjetskih medija poručuje svim turistima u svijetu – izbjegavajte Dubrovnik! Nemojte raditi rezervacije u dubrovačkim hotelima ni privatnom smještaju, izaberite druge lokacije. Kraj siječnja je početak ozbiljnijih rezervacija za narednu sezonu, što svi vlasnici soba, apartmana i hotela dobro znaju.

CNN i ostali mediji ne preporučuju izbjegavanje Dubrovnika zbog gužvi u gradu, koje su svake godine manje zbog boljih prometnih rješenja i razvoja drugih lokacija kao što je Lokrum i nove plaže. Ne kažu to niti zbog kruzera, kojih je iz godine u godinu manje, nego jedino i isključivo zbog Mata Frankovića, koji ne želi turiste u našemu gradu, jer Dubrovnik očito nije njegov grad. Stalne i neodgovorne izjave domaćim i stranim medijima svakoga stanovnika Dubrovnika iz dana u dan čine siromašnijim. Jer ako nema turista, što će Franković i njegova nesposobna ekipa ponuditi Dubrovčanima. Vjerojatno isto ono što HDZ uspješno radi u drugim dijelovima Hrvatske.

Umjesto da dočekujete Britance, Irce, Nijemce, Amerikance, Australce u svome gradu, zarađujete od svoje imovine i svoga rada, napustite rodna ognjišta, svoj dom, Dubrovnik i Hrvatsku i odselite iz Hrvatske u zemlje iz kojih JA, Mato Franković ne želim primati turiste. Judinih škuda ima dovoljno”, stoji u objavi.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI