Vučić o izborima u Srbiji: “Komplicirano je”

screenshot

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne odbacuje mogućnost i ideju raspisivanja izvanrednih parlamentarnih izbora, ali da to zavisi od mnogo drugih stvari od ključnog značaja za Srbiju.

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić je za RTS izjavio da je vrh Srpske napredne stranke (SNS) za izbore, ali da to nije – stranačko pitanje.

“Ta odluka je komplicirana”, rekao je Vučić i dodao da će prije donošenja bilo kakvog prijedloga odluke, to razmotriti na Predsjedništvu i Glavnom odboru SNS-a.

Vučić je kazao da je za njega najvažnije da Srbija ide u dobrom smjeru, da se otvaraju nove tvornice, da država ima najveći mogući rast, da pada nezaposlenost i rastu plaće i mirovine, piše N1.

Komentirao je i istraživanja javnog mnijenja. Vučić je rekao da su njihovi brojevi trenutno nešto bolji od onih objavljenih u istraživanju IPSOS-a, prema kojem naprednjaci imaju 55 posto.



“Ti brojevi su bolji jer ljude ne zanima koliko ćete vikati ili s koliko jaja i kamenica ćete pogoditi neku zgradu… Vidim da postoji žestoka idejno-ideološka borba kod naših političkih protivnika oko toga trebaju li da nas gađati jajima ili kamenicama, trebaju li nas tući ili streljati, lustrirati ili što već. S druge strane, postoji i velika borba koju smo sinoć mogli vidjeti kada je Đilas, koji je za 500 milijuna eura opljačkao Srbiju dok je bio samo pet godina na vlasti, vrijeđao i napadao mlade ljude”, rekao je Vučić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI