Završeno vještačenje nad Tinom Šunjerogm, odvjetnik: ‘Branit ću ga do kraja’

Facebook / Pixsell

Tin Šunjerga, 19-godišnji mladić iz Čiste Velike, okrivljen za teško ubojstvo svojih roditelja doživio je u ćeliji šibenskog istražnog zatvora teški psihički slom, te je zatvorskim vozilo prevezen na Odjel psihijatrije ‘Svetošimunske zatvorske’ bolnice u Zagrebu.

Završeno je vještačenje nad Tinom Šunjergom u psihijatrijskoj bolnici Vrapče. Ubojica roditelja vraća se u šibenski istražni zatvor nakon 40 dana provedenih na Odjelu psihijatrije zatvorske Svetošimunske bolnice u Zagrebu. U četvrtak ujutro bit će prebačen u šibenski zatvor, doznaje Jutarnji list.

“Je, on će se vratiti u Šibenik. Još sam uvijek njegov odvjetnik po službenoj dužnosti. Nitko me od njegove obitelji nije kontaktirao, branit ću ga najvjerojatnije do kraja – kazao  je šibenski odvjetnik Frano Baica za Jutarnji.

Podsjećamo, Tin Šunjerga, 19-godišnji mladić iz Čiste Velike, okrivljen za teško ubojstvo svojih roditelja doživio je u ćeliji šibenskog istražnog zatvora teški psihički slom, te je zatvorskim vozilo  prevezen na Odjel psihijatrije ‘Svetošimunske zatvorske’ bolnice u Zagrebu.

Po svemu sudeći, Tin Šunjerga tek je u ćeliji postao svjestan težine zločina koji je počinio ubojstvom svoje majke Silvane (46) i oca Marina (45), pripadnika Specijalne policije BATT.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI