ZET-ov kontrolor napao poznatog hrvatskog fotografa: ‘Ubit ću te, je*** ti mater’

Wikipedija

'Njima je ovo u opisu posla ili to rade za svoj gušt?' pita se fotograf

Često je zagrebački tramvaj mjesto razno raznih okršaja, većinom u tom okršajima sudjeluju oni koji se švercaju i ZET-ovi kontrolori. Poznati hrvatski fotograf Ivan Pavliš našao se nemiloj situaciji te o svemu izvijestio na svom Facebook profilu.

Njegov status, u izvornom obliku, prenosimo u cijelosti.

Ne vozim se cesto tramvajem, ali upravo sam imao “one hell of a ride”. kupio sam kartu, nisam je “ostancao”. guzva je bila kroz prva vrata nisam ni mogao uci a kamoli “ostancati” kartu. u nekom trenutku dolazi kontrolor… kontrolor “kartu molim”

ja “nisam je uspio… ostancati.”

kontrolor “osobnu mi daj odmah, ako mi je ne zelis dati zvati cemo policiju”



ja “Vama je ne cu dati, idemo skupa van pa mozete zvati policiju”

(dobio sam nekoliko kazni od zeta ali ovu pogodnost jos nisam nikada iskoristio)

kontrolor “ok”

-izazimo van zove on policiju. tisina 2min… pa njegov monolog u trajanju 2min;

“Jebem ti mater balavu, seljacino jedna, ubiti cu te sad tu na mjestu glavu ti razbiti, kosti ti polomiti. Ubiti cu te. Tebe i takve kao ti treba pretuci do smrti…. Jebem ti mater. Jel me cujes jebem ti mater. Ubiti cu te. Izlupati cu te do smrti…. Snobovska seljacino… Ako te jos jednom vidim da se vozis polomiti cu te…………..”

-slijedi trganje karte i simbolicno bacanje komada karte meni u lice, okret i ulazak u iduci tramvaj.

njima je ovo u opisu posla ili to rade za svoj gust?”

U komentarima se oglasio i dizajner Robert Sever koji je također podijelio svoje iskustvo:

“Moja priča je ( prije cca 10 god doduse ) takva sam dao osobnu i nisam platio kaznu od 250 kn. Onda su me nakon par neuspješnih traženja POLICIJE u kući mojih roditelja ( gdje sam bio prijavljen boravištem) pronašli na adresi gdje sam živio sa idejom da me UHAPSE u 8 ujutro i tako privedu na sud da mi SUDE jer sam se vozio 1 stanicu bez karte”, napisao je poznati dizajner.

“Naravno odbio sam i zvao suca za prekršaje i dogovorio termin civiliziranog dolaska. Tu ne staje balada, vec mi određuje KAZNU od preko 10.000 kn, jer me je policija tražila nekoliko mjeseci. Na kraju sam pisao žalbu na to i prihvaćena je tako da “tko se zadnji smije…”, napisao je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI