BLOKIRANI NA DAN UKAZANJA: Ovo je poruka Gospe koju žele sakriti?!

0
851

Svakog 2. u mjesecu vidjelica Mirjana ima javno ukazanje te prema njezinim riječima, prima poruku Gospe za cijeli svijet

Facebook stranica medjugorje-info preko koje na desetke tisuća ljudi dobiva obavijesti o događanjima u Međugorju, te preko koje se dijele Gospine poruke blokirana je baš uoči ukazanja 2. u mjesecu kad vidjelica Mirjana, po njenim riječima, prima poruku Gospe za cijeli svijet. Administratori stranice izvijestili su kako nisu prekršili pravila Facebooka te da ne znaju zašto je njihova stranica ugašena, osim po principu – lažnih prijava. Slučajno ili ne, gašenjem njihova Facebooka smanjen je opseg vidljivosti Gospine poruke koju inače vide tisuće i tisuće ljudi.

Ovo je poruka koju je Gospa, po riječima vidjelice Mirjane dala svijetu 2. ožujka 2018.

Loading...

Draga djeco, velika je djela u meni učinio Nebeski Otac, kao što ih čini u svima onima koji ga nježno ljube i vjerno mu i odano služe. Djeco moja, Nebeski Otac vas ljubi, pa po njegovoj ljubavi ja sam tu s vama. Govori vam, zašto ne želite vidjeti znakove. Uz Njega je sve lakše.

I bol življena s Njim je lakša jer postoji vjera. Vjera pomaže u boli, a bol bez vjere vodi u očaj. Bol življena i Bogu prinesena uzdiže. Pa zar nije moj Sin po svojoj bolnoj žrtvi otkupio svijet. Ja sam kao Njegova majka bila s njim u boli i patnji kao što sam sa svima vama. Djeco moja, s vama sam u životu u boli, u patnji, u radosti i ljubavi.

Zato imajte nadu. Nada čini da se shvati da je tu život. Djeco moja, ja vam govorim, moj glas govori vašoj duši, moje srce govori vašem srcu.

Apostoli moje ljubavi, oh koliko vas moje majčinsko srce ljubi. Kolikim vas mnogim stvarima želim naučiti. Koliko moje majčinsko srce želi da ste potpuni, a to možete biti samo kada u vama budu ujedinjeni duša, tijelo i ljubav. Molim vas kao svoju djecu, mnogo molite za Crkvu i za njene službenike – vaše pastire, da Crkva bude onakva kakvu je moj Sin želi, bistra kao izvorska voda i puna ljubavi. Hvala vam. ”