MARINO RESTREPO U HRVATSKOJ: ‘Bog mi je jasno rekao, evo tko je novi izabran Božji narod’

0
777

Marino Restrepo raskrinkao je Novi svjetski poredak i nevjerojatne taktike Sotone protiv izabranog naroda

Marino Restrepo bivši je poznati holivudski producent i skladatelj koji je nakon 33 godine klanjanja raznim bogovima i bavljenja svim praksama New Agea, otet od strane gerilaca u rodnoj Kolumbiji, te je u špilji u kojoj je osuđen na smrt doživio mistično iskustvo, te čuo i vidio Boga koji ga je vodio kroz tajne vremena i njegova života do pokajanja i obraćenja u Kristu Isusu.

Ovih je dana u Hrvatskoj i u BiH. Održao je niz predavanja, dao je intervju Laudato televiziji,  a osim svog svjedočanstva, progovorio je o Novom svjetskom poretku, masoneriji, kao i o najvažnijem, ulozi katolika i katoličkih sakramenta u svijetu danas.

Loading...

Svi njegovi govori u Hrvatskoj,  snimljeni su i postavljeni na kanalu YouTube što možete slušati u nastavku.

Marino Restrepo, govoreći o Novom svjetskom poretku napominje: nemojte čekati da se novi svjetski poredak dogodi u budućnosti, jer on je već sada tu. Objasnio je da taj novi poredak nije ništa novo, te da je on uspostavljen u trenutku kada je čovjek prvi počinio grijeh. Dakle, od Adama i Eve, Sotona je zagospodario svijetom.  Kaže kako je jedino novo to što sotona koji rukovodi tim poretkom, mijenja odijelo dodavši primjer:  komunizam i kapitalizam su potpuno jednaki u svom djelovanju na čovjeka, iako nam se predstavljaju kao različiti.

Sotona od početka svijeta želi uništenje čovjeku, napominje, samo mijenja taktiku i prilagođava je svakom vremenu. Upozorio je također da je sve istina i da iluminati vladaju bankarskim sustavom, i da nekoliko mračnih sila upravlja cijelim svijetom, ali je dodao – to nije nešto što bi vas trebalo uznemiravati i okupirati, ometati na pravom putu.

Kazao je da je Sotonina taktika okupirati čovjeka, pa ga tako uključuje u razne pokrete, pobune, borbe protiv ovozemaljskih vlasti, sve samo da čovjek ne radi (da nema vremena raditi) na svojoj svetosti i boriti se s duhovnim silama zla – što je ključ pobjede nad zlom.

Što se tiče masonerije Restrepo je rekao da moramo znati da su oni – sotonisti. Dodao je da svaki mason na 33. stupnju radi posvećenje Sotoni kao i da su sve masonske lože u svijetu postavljene tako da su u toj konkretnoj župi okrenute prema Svetohraništu Katoličke Crkve. Kazao je i da se masoni prave katolicima, vrlo često idu na svete mise, kradu hostije koje kasnije iskorištavaju u sotonističkim ritualima namijenjenim umanjenju svetosti pojedine župe. Masoneriji je jedini neprijatelj Katolička Crkva, i ni jedna druga, rekao je.

Restrepo je u Hrvatskoj posvjedočio i nešto vrlo važno upozorivši katolike na protestantsku braću i sestre. Rekao je da mu je Gospodin jasno progovorio u viđenju rekavši da je jedina prava i istinska Božja crkva – ona Katolička. Da su katolici novi izabran narod i da se nikada ne smijemo dati uvjeriti u drugačije.

Dodao je da protestanti uvijek nastupaju srdačno kao braća, no upozorio je da je njihov cilj uvijek uvjeriti katolike da su samo još jedna od njihovih dominacija što je također vrlo opasna sotonina taktika u današnjem vremenu rekavši: Sotona se uvijek oblači u anđela svijetla.

Rekao je i kako protestanti tvrde da su njihove interpretacije Svetog Pisma jedine točne, no da to nije tako, jasno svjedoči i činjenica da samo u Americi imate 35 tisuća protestantskih denominacija i svaka tvrdi da su oni ispravni, i svaka se sukobi s ovom drugom.

Također rekao je: da je njihova interpretacija točna, oni bi vidjeli da je upravo u Svetom Pismu zapisano da je Marija bila Djevica, da je Isus ustanovio sakrament svete ispovijedi, kao i Euharistiju koju oni ne priznaju.

Restrepo je dodao da je ekumenizam dobra stvar, međutim moramo biti jako oprezni jer Sotona preko njih želi uništiti Katoličku Crkvu i svrstati je na samo jednu od protestantskih denominacija.

Kako kaže Restrepo, Bog mu je objavio da su katolici Euharistijske posude, izabran Božji narod i da je na njima velika odgovornost. Dodao je da je spasenje ponuda za baš svakog čovjeka ali da katolici kao Euharistijske posude imaju najveću ulogu u spasenju čovječanstva i da je nužno da prihvatimo tu odgovornost.

Upozorio je također da mnogi katolici, pod napadom Sotone koji mrzi katolike, upravo zbog toga nisu svjesni da Sotona postoji, nisu svjesni duhovne bitke i veličanstvene moći svete ispovijedi i Euharistije. Rekao je da je to najvažnije oružje koje nam je dano upozorivši da su ti sakramenti ustanovljeni odmah nakon Isusova uskrsnuća.

Odmah nakon uskrsnuća, Isus daje učenicima vlast da otpuštaju grijehe a kako kaže, na putu u Emaus, iako su bili dirnuti Isusovim govorom, nisu ga prepoznali sve do lomljenja kruha. Kako Restrepo kaže, Isus je tada jasno, da jasnije ne može pokazao, gdje ćemo ga pronaći – u lomljenju kruha, odnosno u današnjoj Euharistiji.

Također, upozorio je da su mnogi katolici danas jako pobožni ali da uopće nisu duhovni i svjesni duhovne bitke. Da mnogi katolici žive dva života, jedan u Crkvi a jedan u svijetu te je pozvao na probuđenje na aktivnu borbu protiv Sotone. Rekao je da je najsigurniji put do spasenja – sakramentalni ali napominje – duhovni život, dakle svjesnost o duhovima te poslušnost Katoličkoj Crvi. Dodao je da samo tako možemo biti sigurni da smo ispravni, po poslušnosti.

Što se tiče duhova dodao je da je vrlo važno znati da postoje samo i isključivo dva duha u kojem možemo djelovati – Duh Božji, i duh sotonski. I nema između. Ako ne djelujemo u Duhu Božjem, djelujemo u sotonskom, napomenuo je.

Svakako uzmite vremena i poslušajte ova zanimljiva predavanja koje je Marino Restrepo održao u Zagrebu, a na istoj stranici možete poslušati i sva duga predavanja iz Hrvatske i BiH.