Najsnažnija taktika Sotone za slamanje Božjih ljudi koju uopće ne primjećujemo!

0
537

Za ovo prepoznati potrebno je ...

Sigurno ste primijetili da što se više približavate Gospodinu imate one dane kad vam je nešto što svakodnevno činite kao npr. molitva, izuzetno teško. Pa ju odgađate stalno, a u milsi vam dolazi mnoštvo stvari koje morate napraviti prije nego se posvetite Gospodinu. Naime, to je zato što je jedna od snažnih Sotonininih taktika – umarati svete.
Način na koji to radi je da im odvlači pažnju malo ovdje malo ondje. S odvlačenjem pažnje uzima im i snagu. Ovo umaranje nije lako primjetiti, jer se često odvija kroz sitne stvari koje ne izgledaju loše. Oduzimanje snage na ovaj način za plod ima odustajanje vjernika od čvrstog držanja Božjeg
svjedočanstva, olakog predavanja tijelu, i stvaranja “rupa” u posvećenom životu. Gubitak posvećenog života u stvari pokazuje gubitak sile, a prestanak čvrstog držanja svjedočanstva znači gubitak Božje prisutnosti.

Vjernik treba ozbiljno tražiti Boga da mu otvori oči kako bi raspoznao sotonina nastojanja da ga izmori i kako bi naučio boriti se protiv ove skrivene taktike.
(Suci 16:16-21) (Vjera/Milostiistina)