Brj 399

NASTAVLJA SE TURNEJA USKOK-a PO GRADOVIMA U KOJIMA NE VLADA HDZ! Kuvertirana je optužnica protiv SDP-ovke Kristine Ikič-Baniček

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 23. srpnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Čitajte o nastavku USKOK-ove ‘turneje’ po gradovima u kojima ne vlada HDZ! Sljedeća meta je Sisak. Kuvertirana je optužnica protiv Kristine Ikič-Baniček, SDP-ove gradonačelnice Siska i prijateljice predsjednika Zorana Milanovića, a istražuje se i njezin muž Darko. Darko Baniček nije gradski djelatnik, ali prema mnogima upravo on iz sjene rukovodi gradom…

Dio branitelja je protiv ministra Tome Medveda! Priča se čak i o šatorima na proslavi Oluje! Ilija Vučemilović iz Zbora udruga hrvatskih gardijskih brigada tvrdi da ih je Medved izdao i planira objaviti snimke sastanaka s njim.


Donosimo priču o sve popularnijem “torbarenju” u restoranima! Nema transkripata iz restorana Kamanjo! Je li netko javio policiji za Bandića, Bačića i crnu torbu s 50 tisuća eura?

Saznajte i sve o temi koja je potresla Hrvatsku! Niz samoubojstava vojnika početak je kaosa u MORH-u. U ministarstvu tvrde da je za sve kriv Banožić i žele vratiti Krstičevića. Ministarstvo je premreženo HDZ-ovim kadrovima koji se nerijetko konfrontiraju s kadrovima predsjednika Milanovića.Čitajte i o velikom povratku slavne “Četvorke” na struju! Rimac je za milijunaše, a Reanult za Hrvate.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI