Broj 305

U novom broju s posebnom pažnjom pratimo dramatično stanje u kojem se našla državna tvrtka Hrvatska Elektroprivreda čija aljkavost u poslovanju ugrožava državu, sve njezine stanovnike, infrastrukturu i industriju. Predsjednik Uprave HEP-a, Frane Barberić, ništa ne poduzima kako bi zaštitio energetsku sigurnost zemlje, pa je sad Uprava HEP-a pred smjenom.

Nakon velike afere s Dubravkom Šuicom, istražili smo sve imovinske kartice hrvatskih političara i izdvojili one u kojima su navedene brojne nekretnine, veliki novčani iznosi ili su obilježene raznim nelogičnostima. Najbogatiji među hrvatskim političarima uopće je Ivan Domagoj Milošević – ima toliko stanova da smo jedva našli dovoljno prostora da ih sve popišemo. Jeste li znali da Plenkovićeva žena radi u Saboru i ima plaću od 10.100 kuna?!

Hrvatsko-srpske odnose i javne nastupe prof. Milorada Pupovca za 7Dnevno analizira dr. Marin Sopta te postavlja tezu i donosi dokaze da su javni istupi prof. Pupovca izravno na crti zaključaka Drugog memoranduma SANU.

Klobuk, maleno mjesto u Hercegovini s dvanaest zaseoka i niti tisuću duša, svijetu je dalo potpredsjednika Sabora i HDZ-a Milijana Brkića te Mariju Burić Pejčinović, glavnu tajnicu Vijeća Europe, a mi izvještavamo s lica mjesta.

Otkrivamo pozadinu afere koja se pakira najpoznatijem hrvatskom sucu: Ivan Turudić našao se na meti mađarskog MOL-a nakon što je Europski sud odbio Hernadijevu žalbu pa će njegov slučaj opet završiti kod Turudića i to kao predmet za Visoki kazneni sud u osnivanju.Donosimo ekskluzivnu ispovijest međimurskog župana Matije Posavca koji je trebao preuzeti Hrvatsku narodnu stranku ali je ipak izašao iz nje zbog političke trgovine koju je s Gordanom Jandrokovićem postigao i održava Ivan Vrdoljak.

7 Dnevno je najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj s razlogom! Na najbližem kiosku potražite svoj primjerak.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI