Broj 313

VLADA LI PLENKOVIĆ ČVRSTOM RUKOM ILI GUBI KONTROLU: Ukinuo je HDZ-ove ogranke po Slavoniji, na redu je i Dalmacija

Nakon što u prvim danima Nove godine završi drugi krug predsjedničkih izbora, HDZ-ovci kreću u pravu borbu za prijestolje. Naime, baš bi siječanj trebao biti uvertira u unutarstranačke izbore, koji bi se trebali održati krajem svibnja, ali da bi se uopće moglo birati predsjedništvo stranke, pa i sam predsjednik, potrebno je odraditi izbore na terenu, gdje će se birati predstavnici lokalnih ogranaka. Baš su ti lokalni ogranci za šefa stranke Andreja Plenkovića sklisko područje – poznato je da on terenom ne vlada jer nije na vrijeme i u pravilnom opsegu proveo najavljivanu čistku. U skladu s time, lokalni ogranci dijelom su ostavština njegova prethodnika Tomislava Karamarka, koji je najavio kandidaturu za šefa stranke, a dijelom je riječ o utvrdama drugog čovjeka HDZ-a Milijana Brkića.

Početak je ovo teksta o predsjedniku vladajućeg HDZ-a Andreju Plenkovića koji će se sutra pojaviti na svim kioscima u državi u novom broju najprodavanijeg tjednika u Hrvatskoj, 7dnevno. U njemu možete saznati kako bi godine zanemarivanja lokalnih ogranaka stranke njezina predsjednika mogle koštati pozicije. Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju tjednika 7dnevno koji se od sutra nalazi na kioscima u cijeloj Hrvatskoj.

Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI