Broj 314

Novi broj tjednika 7Dnevno, koji je od petka na svim kioscima, donosi niz bitnih priča, ekskluzivnih intervjua i detaljnih analiza. Pričali smo tako sa Zvonimirom Frkom-Petešićem, predstojnikom Ureda premijera koji je vodio pregovore s prosvjetarskim sindikatima, i koji nam je prvi put pokazao slike iz svog djetinjstva na kojima sjedi u naručju Brune Bušića. Analizirali smo i probleme u izbornoj kampanji predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koji svi potječu od loših odnosa Milijana Brkića i predsjedničina šefa kampanje Ivana Anušića. 7Dnevno je otkrio i kako je priča da je Mate Radeljić udaljen iz izbornog stožera Miroslava Škore zapravo plasirana u medije kako bi se zavaralo političke protivnike, a Radeljić već mjesecima aktivno radi na Škorinoj kampanji.

Usred afere sa zakupom štandova i kućica na zagrebačkom Adventu sada se našao i predsjednik Sabora Gordan Jandroković. Pojavila se priča kako je on zapravo tajni suvlasnik jedne tvrtke koja je dobila najbolje lokacije na Adventu, no on to vrlo snažno negira. Postavlja se pitanje tko je takvu priču pustio u javnost u trenutku u kojem USKOK češlja ugovore o zakupu.

7Dnevno donosi i veliku priču o tome kako je general Kruljac, koji mu je susjed iz Slavonskog Broda, spasio nogometnu karijeru Marija Mandžukića. Pričali smo i s Klarom Mucci, najljepšom splitskom glumicom koja osvaja Europu. Tjednik je istražio i rat koji je Milan Popović vodio sa Severinom,te otkriva tko je tajna savjetnica za crnu magiju koja mu je pomogla u tome.

Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI