Broj 319

NOVI BROJ TJEDNIKA 7DNEVNO: Prvi put otkrivamo baš sve tajne masonskih loža u Hrvatskoj, od toga tko ih vodi do lokacije na kojoj se nalaze.

Najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj 7Dnevno u svom najnovijem broju, koji se na kioscima nalazi od ovog petka 10. siječnja, donosi ekskluzivu kakva još nije objavljena u hrvatskim, ali i svjetskim, medijima.

Novi broj 7Dnevno po prvi put razotkriva sve tajne najtajnijeg društva u Hrvatskoj – najmoćnije masonske lože u Hrvatskoj, Velikog Orijenta Hrvatske. Naši reporteri tjednima su istraživali ovo misteriozno društvo, razgovarali s bivšim i sadašnjim masonima pokajnicima i sada objavljuju tekst koji će stati na kraj svim masonskim tajnama ne samo u Hrvatskoj, već i u cijelom svijetu.

U opsežnom ekspozeu o masonima u Hrvatskoj, naši su novinari razotkrili sve misterije i sada je vrijeme da vi sve saznate. Otkrili smo ime i prezime Velikog meštra, masonskog majstora 33. stupnja, uglednog i poznatog liječnika koji već godinama predvodi najmoćniju masonsku organizaciju u Hrvatskoj. Prvi objavljujemo i potajno snimljene fotografije iz masonskog hrama te fotografije tajnih i nikad prije viđenih rituala. Otkriti ćemo vam gdje se nalazi glavni masonski hram u Zagrebu, sve što trebate znati o najmoćnijim članovima te što se točno događa na masonskim ritualima. Po prvi put moći ćete saznati i tajne pozdrave, riječi i simbole koje su masoni skrivali stoljećima.

Ukratko, 7Dnevno objavljuje baš sve. Nas nije strah objaviti cijelu istinu, a slobodno novinarstvo iskopalo je sve, baš sve o slobodnim zidarima. Prvi tekst o hrvatskim masonima izlazi ovaj petak, 10. siječnja, a kada završimo naš serijal o slobodnim zidarima niti jedna tajna neće ostati neotkrivena.Svoj primerak tjednika 7Dnevno potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte upravljaju li masoni zaista svijetom i Hrvatskom.

Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI