Broj 322

Najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno, u svom novom broju koji se na kioscima nalazi od petka 31. siječnja, donosi nove i uzbudljive teme te političke intrige!

U novom broju donosimo veliku priču o tome kako je premijer Andrej Plenković dobio ultimatum uoči unutarstranačkih izbora u HDZ-u. Plenković, naime, ima deset dana da se riješi svojeg koalicijskog partnera, zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, a u tih deset dana mora doći do njegovog uhićenja!

Naši reporteri donose sve detalje o hrvatskom Dr. Houseu! Bivši ministar zdravsta, Milan Kujundžić, pogođen silnim nekretninskim aferama razrješen je s dužnosti, a mi donosimo pozadinu cijele priče. Kako je do Kujundžićeve smjene došlo zbog Bandićevih interesa, pročitajte u novom broju tjednika 7dnevno!

Nova prva dama, Sanja Musić Milanović, već sada sije strah kod zaposlenika na Pantovčaku! Tjednik 7dnevno donosi priču kako kuharice na Pantovčaku strepe od gospođe Milanović, koja je poznata kao pobornica zdravog načina života!

Razotkrivamo još jednu veliku tajnu! U novom broju pročitajte sve tajne NATO-vih plutača koje kruže bespućima našeg Jadrana! Donosimo priču o tome kako ruske podmornice ležerno krstare našim vodama!Poseban specijal u ovom broju posvetili smo i Mati Rimcu. Ekskluzivno za 7dnevno, najpoznatiji hrvatski Auto Doktor otkriva kako Rimac ne proizvodi automobile! Više o ovome pročitajte u novom broju tjednika 7dnevno!

Ne propustite i ostale zanimljive teme iz podučja vanjske politike, kulture, zdravlja, a tu je i naša tjedna kuharica u kojoj vam dnosimo najbolje tjedne recepte!

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI