Broj 325

OTKRIVA: Zašto je Gabrić nekontroliranim masonskim ispadima zasjenio Milanovićevu inauguraciju?

Najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno, i ovog petka, 21. veljače, možete nabaviti na svim kioscima, a u novom broju donosimo nove uzbudljive i intrigantne teme iz hrvatskog javnog i političkog života.

Masonska afera već danima trese Hrvatsku, a jedna od ličnosti koja se u tom kontekstu najčešće pojavljuje je poznati oftalmolog Nikica Gabrić, kojega je tjednik 7dnevno razotkrio kao Velikog majstora 33. stupnja! U novom broju 7dnevno ekskluzivno otkriva kako je i zašto šef masona zasjenio inauguraciju Zorana Milanovića.

Na njega su gotovo svi zaboravili! Jozo Ćurković, vlasnik Salonita i zagrebačkog Katrana skriva se u BiH zbog optužbi za kriminal i štetu od 100 milijuna kuna! Naši reporteri ekskluzivno doznaju sve o njegovom lagodnom životu te gdje gradi poslovno carstvo kroz svoje eko selo u Grabovici!

Novi broj tjednika 7dnevno nastavlja sa zanimljivim pričama uoči unutarstranačkih izbora u HDZ-u, a ovog puta donosimo zašto Plenkovićev ratnik Medved nema nikakvih šansi u borbi za svoju poziciju. Njemu nasuprot stoji vukovarski gradonačelnik Ivan Penava, kojega svi vole!Dionice Agrokora postale su meta velikih igrača, a cijela se priča pretvorila u svojevrsni rat! U novom broju pročitajte zašto dionice kupuju Tedeschijeva Atlantic grupa i Prvo plinarsko društvo Pavla Vujnovca. Tko kome pogoduje i tko je vezan kakvim interesima – sve to možete pročitati na stranicama još jednog izdanja tjednika 7dnevno.

Jesmo li suvereni na Hrvatskom nebu? Prvi otkrivamo pravu istinu: Zašto Republika Hrvatska nije suverena država u svojem zračnom prostoru? Naši reporteri donose ekskluzivnu priču o tome kako nove vojne avione nećemo nabaviti do 2024.godine, a doznajemo i tko će nam za to vrijeme nadzirati teritorij!

Osim ekskluzivnih političkih priča, donosimo i zanimljive intervjue, savjete za zdravlje, kao i najaktualnije geopolitičke vijesti koje ne smijete propustiti! Jer, ne zaboravite – mi smo oni koji se usude objaviti!

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog petka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI