Broj 331

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7Dnevno, u prodaji je od petka 3. travnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Otkrivamo zašto je Uprava smijenila cijeli stručni stožer i tako znatno oslabila poziciju prvog trenera Dinama. Zdravko Mamić se iz Hercegovine preko brata Zorana bori za klub. Postavlja se pitanje je li udarom na Nenada Bjelicu spriječio mafiju da preuzme Dinamo.

Pročitajte je li Plenković mudar poput Franje Tuđmana. Naime, pokazao je političku zrelost pozivajući na jedan od prvih kriznih sastanaka sve lidere oporbe.

Donosimo priču o ministru zdravlja Viliju Berošu, izvrsnom komunikatoru i vrhunskom koordinatoru koji pokazuje rijetko viđenu odgovornost i znanje. Šarmantni ministar nova je nada HDZ-a. Doznajte i zašto se nježniji spol u posljednje vrijeme sve više zaljubljuje u njega.

General Boris Zdilar opet je na prvoj crti. Savjetnik načelnika Glavnog stožera za zdravstvo i jedan od najbližih prijatelja generala Gotovine smatra kako temeljna uloga vojske nije da bude na ulicama.Istražujemo hoće li kriza pozitivno utjecati na naš odnos prema hrvatskoj poljoprivredi i domaćim proizvodima, kao i je li zbog koronavirusa za Luku Modrića kraj njegove ozbiljne nogometne karijere.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca. Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI