Broj 335

JEDNIK 7DNEVNO DONOSI: Iscurio prvi popis sa svim imenima HDZ-ovaca za izbore u srpnju!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7Dnevno, u prodaji je od četvrtka 30. travnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Donosimo sva imena HDZ-ovaca za izbore u srpnju. Naime, vladajući se užurbano pripremaju za izbore i već se zna s kojim će ljudima pred glasače. Plenković pomlađuje stranku, a glavni aduti za pobjedu u Zagrebu su Beroš i Capak, a na jugu Krstičević i Sanader.

Čitajte sve o odnosu premijera Plenkovića i ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića, koji je mozak svih premijerovih važnih operacija.

Prvi objavljujemo sve astronomske isplate Europske prijestolnice kulture. Naime, Rijeka je isplatila milijune i nakon početka koronakrize za antihravatski projekt koji nije ni održan.

Čitajte o sukobu ministra turizma i glavnog državnog inspektora koji je započeo zbog hotelijera Jake Andabaka. Glavni državni inspektor u slučaju ‘stol’ žrtva je medijsko-političkih spletki.Jeste li znali? Riba, meso i jaja dobra su zaštita od koronavirusa!

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj četvrtak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI