Broj 336

TJEDNIK 7DNEVNO DONOSI: Vatikan provodi veliku smjenu hrvatskog klera!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7Dnevno, u prodaji je od petka 8. svibnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Doznajemo: Vatikan provodi veliku smjenu hrvatskog klera! Katolička crkva će u kratko vrijeme ostati bez tri dugogodišnje najistaknutija predstavnika u BiH. Kardinal Puljić nakon Bleiburga ide u mirovinu. No, on nije jedini…

Šef Nacionalnog stožera i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović u posljednjih mjesec dana se potpuno promijenio. Počeo se okretati vjeri, a kroz religiju prolazi preobraženje koje iznenađuje i njegove najprisnije suradnike.

Čitajte sve o raspuštanju Sabora i nadolazećim izborima! Bandić drži u šaci Plenkovića. Ako ne pristane na ustupke, ‘žetončići’ neće glasati za raspuštanje Sabora.HDZ nudi Škori mjesto predsjednika Sabora? Iz dijela vladajuće stranke tvrde da su u pregovorima o postizbornoj koaliciji s Domovinskim pokretom.

Donosimo i priču o HOS-ovcima. Tko su zapravo oni bili? Hrabri dragovoljci koji su se probijali tamo gdje Hrvatska vojska nije mogla ili smjela.

Saznajte sve o potpuno besplatnom lijeku! Postite tri dana, tijelo će vam biti kao novo i osjećat ćete se savršeno.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI