Broj 338

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7Dnevno, u prodaji je od petka 22. svibnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Donosimo tko je fatalna Ana Karamarko, atraktivna i poduzetna supruga bivšeg predsjednika HDZ-a. Rastavila je Karamarka, oženila ga, gurala i sada pokopala, a njezin vjerni suradnik sada vodi kampanju HDZ-a.

Iako još nije ni počela predizborna kampanja, kadroviranja u vladajućoj stranci praktički su gotova. Ministri Horvat, Bošnjaković, Grlić Radman i Krstičević neće biti u novoj HDZ-ovoj Vladi.

Čitajte sve o čišćenju Vasinih kadrova iz službi. Naime, Milijan Brkić je imao svoje ljude u MORH-u i policiji, no Plenkovićeva pobjeda na stranačkim izborima označila je njegov kraj.

Doznajte tko je marginalni HDZ-ovac koji je jači od premijera. Plenković se ne može riješiti Škaričića zato što mu o Sanaderu ovisi pobjeda u Dalmaciji.Donosimo sve o prevari Milanovićeve ljevice za 250 tisuća glasača, ali i o nesuđenom ministru – premijer se odrekao Capaka.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI