Broj 343

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7Dnevno, u prodaji je od petka 26. lipnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Pavle Kalinić, pročelnik zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, apelira na građane da ne idu na more. Smatra kako sezone ionako neće biti.

Kako bi pridobio konzervativne glasače, Plenković angažira bivše HDZ-ove disidente i poznate desničare. Matom Radeljićem tako ide protiv Miroslava Škore.

Hrvatskoj je gotovo nemoguće kupiti INA-u! Iako je ekipa bliska Milanoviću sklona poslu s Rosnjeftom, Plenkovićev ministar Ćorić sklon je Gazpromu.

Škorin politički tajnik Mario Radić kaže da Andrej Plenković ne može biti premijer.Čitajte sve o vladi nacionalnog spasa! Velika koalicija nam nikada nije bila bliža.

Otkrivamo pozadinu raspada braka Dalije Orešković.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI