Broj 350

UMIROVLJENI POLICAJAC ZA TJEDNIK 7DNEVNO: ‘Pet milijuna dolara nagrade za Gotovinu podijelili su Bajić, Karamarko, Perković…’

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 14. kolovoza, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Donosimo sve o problemu ministra policije! Davor Božinović je optužen da pod novu protura prastaru reformu policijskog sustava.

Čitajte sve o nevjerojatnoj teoriji umirovljenog policajca! Salih Fazlić tvrdi kako su pet milijuna dolara nagrade za Gotovinu podijelili Bajić, Karamarko, Perković…


Otkrivamo tajnu ministrice koja previše zna! U Ministarstvu poljoprivrede plaču za Tomislavom Tolušićem, a svoju šeficu sve češće vežu uz uhićenu Josipu Rimac.

Veljko Barbieri dao nam je prvu ispovijest nakon pucnjave: ‘Rat u svima nama živi na razne načine.’Tko su četiri asa nove Vlade? Marić, Ćorić, Malenica i Aladrović temelj su Plenkovićeve vlasti.

Prvog čovjeka Zagreba napuštaju najvjerniji ljudi! Otišao je i najvjerniji Slobodan Ljubičić Kikaš, Bandić ostaje sam.

Za 7dnevno pišu: Josip Jović, Tihomir Dujmović, Mladen Šterc, Marcel Holjevac, Guste Santini.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI