Broj 351

U NOVOM BROJU TJEDNIKA 7DNEVNO ČITAJTE: Stiže 27 ustavnih tužbi na rad Stožera! Ustavni suci će odluku donijeti tek u listopadu!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 21. kolovoza, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Analizirali smo! Milanović je desniji od Plenkovića! Predsjednik je danas najveći nacionalist na političkoj sceni, a Plenković će biti najljeviji predsjednik HDZ-a.

Otkrivamo Plenkovićev plan za rušenje Bandića. HDZ-ovu borbu za glavni grad vode Mikulić, Ćelić i Ilijaš.

Stiže 27 ustavnih tužbi na rad Stožera! Ustavni suci će odluku donijeti tek u listopadu.


Čitajte sve o tajnom susretu Obersnela s kraljem Korza. Treba li taj susret biti povod za ostavku?

Donosimo sve o velikim problemima male ministrice Nine Obuljen-Koržinek, ljevičarke kojoj je tijesno u HDZ-ovoj koži.Ministar Zdravko Marić je pod sumnjom! U vrijeme malverzacija kao šef Nadzornog odbora HPB-a dobio je povlašteni kredit!

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI