Broj 354

U NOVOM BROJU TJEDNIKA 7DNEVNO ČITAJTE: Sve više zaraženih po školama! Stručnjaci otkrivaju hoće li nastava ipak biti online

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 11. rujna, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Ušli smo u dosad najneizvjesniju školsku godinu. Upitno je epidemijsko stanje u školama, uskoro je moguća online nastava.

Slučaj Agrokor još nije riješen! Tvrtke idu na prodaju, a radnici zazivaju bivšeg šefa Ivicu Todorića.


Problemi prve dame: Sanja Musić Milanović u ratu je s Capakom. Milanovićeva žena stručnija je od svojeg šefa i sada skače na svaku njegovu izjavu.

Vojska je na granici, najesen se očekuje navala više od 40.000 migranata. Oko Bihaća i u dolini Neretve u Hercegovini sada već govore da ima više migranata nego lokalnog stanovništva!Donosimo ispovijest Škorine sestre i saborske zastupnice, Vesne Vučemilović: “Ne protivim se euru zato što sam desničarka”.

Premijerov izbor za Zagreb potpuno je iznenađenje. Plenković će protiv Bandića gurnuti mladog Davora Filipovića.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI