Broj 355

U NOVOM BROJU TJEDNIKA 7DNEVNO ČITAJTE! Josipa Rimac optužuje: Kolinda je bila veza za prodaju oružja Siriji!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 18. rujna, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Doznajemo! Josipa Rimac iz Remetinca optužuje Kolindu da je bila veza za prodaju oružja Siriji.

Nježno prijateljstvo doajena hrvatske politike! Tko je misteriozna mlada žena koja je sve češće uz Vladimira Šeksa?

Ivan Turudić ostaje bez Visokog kaznenog suda? Je li se Šeparović sa SDP-ovcima urotio protiv najpopularnijeg hrvatskog suca?

Otkrivamo pozadinu unosnih poslova između C.I.O.S. grupe, Grada Zagreba i Zagrebačkog holdinga. Ovo su sve Bandićeve isplate na račun Petra Pripuza!Kuloari bruje! Traži se zamjena za ministra zdravstva. Beroš već ima potencijalnog nasljednika! Ugledni liječnik Ivica Lukšić prijatelj je doktorice Vjekoslave Raos-Plenković, premijerove majke.
Plenkovićeva Vlada sve je znala! Srpska tajna služba uništila je Đukanovića i Hrvate u Crnoj Gori!

Moćna žena koja je uništila Agrokor tajkuna Ivice Todorića i vrlo se dobro snašla nakon odlaska iz Vlade! Martina Dalić savjetnica je Svjetske banke Ne zanima ju optužnica protiv Todorića. Dijeli savjete i bavi se sportom!

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI