Broj 357

PRVA ISPOVIJEST NIKICE JELAVIĆA: ‘Ne ulazim u bilo kakve kombinacije. Bio sam tri godine u zatvoru!’

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 2. listopada, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Donosimo prvu ispovijest Nikice Jelavića. “Ne ulazim u bilo kakve kombinacije. Bio sam tri godine u zatvoru…”, rekao nam je.

Kako žive kolege Dragana Kovačevića? Ekskluzivno donosimo popis plaća i sve imovine svih direktora državnih tvrtki.


Čitajte sve o crnoj tekici Kreše Peteka! Dijelio je i lijevima i desnima: HDZ-u 200 tisuća kuna, HNS-u 357 tisuća, SDP-u, HSS-u…

Dok Milanović i Plenković nižu zabavljaju narod svojim provokacijama, nižu se nova imena posjetitelja kluba. Dečki iz Slovenske su i Šprajc, Kotromanović, Lalovac, Kosor, Krstičević, Matić…Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI