Broj 358

PARTIJSKI DOSJE ŽARKA PUHOVSKOG! Što je ’91. kod Drageca dogovarao s Raškovićem, Perkovićem i Boljkovcem?

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 9. listopada, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Zavirite u partijski dosje Žarka Puhovskog! Što je to 1991. kod Drageca Puhovski dogovarao s Raškovićem, Šerkovićem i Boljkovcem?

Donosimo prešućenu istinu o korona partyju. Jandrokovića je zarazio predstojnik njegova ureda Tomislav Šimičević koji je bio na madžarovu slavlju.


Čitajte sve o Zoranu Milanoviću, državniku kakvog je Hrvatska godinama čekala! Analiziramo njegovo ponašanje posljednjih dana.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI