Broj 359

ZOKI KAO ORBAN! Milanovićev napad na ljevicu je farsa! Prava meta je Plenković!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 16. listopada, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Čitajte sve o zakulisnom ratu između Pantovčaka i Banskih dvora zbog afere Janaf, koji je svakog dana sve jačeg intenziteta. Milanovićeva prava meta je Plenković, a oštri napadi na ljevicu samo su promišljeni predsjednikov manevar.

7dnevno donosi tko je ‘utjecajni Darko’ iz afere Janaf! Ministar Darko Horvat i Krešo Petek zajedno su nudili LED rasvjetu načelnicima općina.


Plenkovićev savjetnik Mario Kapulica iz medija je doznao da mu se kod kuma krije novac? Kapulica se čudom čudi kako je Goran Puklin umiješan u aferu Janaf.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI