Broj 361

PRVI PUT OTKRIVAMO ŠTO ŽULJA PREDSJEDNIKA! Milanovićeva kampanja krenula je iz kluba u Slovenskoj!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 30. listopada, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Prvi put otkrivamo što žulja predsjednika. Milanovićeva kampanja krenula je iz kluba u Slovenskoj. Dragan Kovačević zamolio je Borisa Maleševića da Zoranu smisli kampanju i on ju je zbog Kovačevića odradio besplatno.

Gordan Jandroković spreman je za predsjednika u slučaju opoziva Zorana Milanovića.


Svi su u lockdownu, a mi smo si pametni. Samo zbog financija ugrozit ćemo živote, piše 7dnevno.

Šef HSLS-a Dario Hrebak za 7dnevno: “S Milanovićem će najviše problema imati SDP i Peđa Grbin”.Čitajte dubinsku analizu: Zoran i Andrej – sinovi socijalizma! U cirkusantskom sukobu predsjednika i premijera spominju se i roditelji. Donosimo povijest njihovih obitelji!

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI