Broj 362

NAJMOĆNIJA PRAVOSUDNA OSOBA U KORUPCIJSKOJ TRAGEDIJI: Ogromna moć skandaloznog Mladena Bajića neupitno opstaje!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 6. studenoga, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Čitajte sve o najmoćnijoj pravosudnoj osobi u zastrašujućoj korupcijskoj tragediji koja buja tri desetljeća. Moć skandaloznog Mladena Bajića neupitno opstaje. U njegovoj karijeri raspoznaju se dijelovi mreže koja je proizvela i još održava 70-godišnjeg Bajića.


Donosimo ispovijest doajena politike Branimira Glavaša koji ostaje vjeran svom predsjedniku Zoranu Milanoviću. “Banožić je do Božića bivši”, rekao je Glavaš za 7dnevno.

Glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj-Šipek napadana je sa svih strana! U šest mjeseci povratila je ugled DORH-u. Smeta moćnicima jer je potpuno neovisna i bori se s podmetanjima unutar DORH-a.Čitajte sve o velikom povratku Borisa Mikšića, poduzetnog ‘Dečka s Trešnjevke’. “U Belom Manastiru gradim treću tvornicu u Hrvatskoj”, rekao je Mikšić za 7dnevno.

Gordan Lauc, znanstvenik kojem Plenković vjeruje, najutjecajnici je član Znanstvenog savjeta Vlade koji, gostujući na televizijama, usmjerava epidemiološku klimu. Lauc je Plenkovića uvjerio da ne treba lockdown.

Doznajemo! Raspada se covid bolnica, a Beroš se rješava Kujundžićevih kadrova. Predsjednica Upravnog vijeća KB-a Dubrava Grozdana Perić postala je žrtvom političkih spletki, piše 7dnevno.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI