Broj 364

ŽIVOTNI PROJEKT MINISTRA BRANITELJA TOME MEDVEDA: Plenković će od Srbije tražiti ratnu odštetu od 43 milijarde eura!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 20. studenoga, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Čitajte sve o životnom projektu ministra branitelja Tome Medveda. Plenković će od Srbije tražiti ratnu odštetu od 43 milijarde eura.

Tjednik 7dnevno doznaje sve o spašavanju vojnika Jakopa! Plenković sada treba uslugu od Milanovića: želi brigadnog generala za veleposlanika u Iraku.


Znanstvenici tvrde da ih premijer ignorira! Vladin znanstveni savjet je pred raspadom zbog Lauca!

7dnevno prvi otkriva: Satovi Darwil bili su tajni projekt KOS-a.Doznajte sve o Ćorićevoj tajni – kamo su nestali Vladini dokumenti o vjetroelektrani!

Odvija se rat klanova. Kalmeta se našao na meti Granića i Božinovića!

U feljtonu o Mladenu Bajiću čitajte o njegovoj ključnoj ulozi u procesu kriminalizacije Domovinskog rata.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI